By:
Categories: News

S novim singlom Kad Stradun zanoća osvojili smo Treću nagradu publike na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Potpisuje ga Vicko Dragojević na stihove Jakše Fiamenga. Naš najnoviji glazbeni uradak dobio je i spot.

Nakon pjesme “Pramaljeća i marčane” koju smo predstavili na Splitskom festivali, treći put dolazimo u Šibenik na Večeri dalmatinske šansone. Pjesma je dobila i svoju video-priču inspiriranu Dubrovnikom nastalu pod redateljskom palicom Dominika Miljaka. U spotu je glumila mlada dubrovačka glumica Paula Japunčić, a čitavi materijal snimljen je na najpoznatijim dubrovačkim lokacijama.

Kao što se iz naslova pjesme da naslutiti, glavna inspiracija iza spota bila je usnuli Dubrovnik, odnosno Stradun, ali snimiti noćne vizure ovog grada po ljeti nije lako. “Jedan od najtežih zadataka bilo je prikazati kakav je doista Stradun kada zanoća”, otkrio je Vicko Dragojević i dodao, “tijekom ljeta život na Stradunu gotovo ne prestaje, i teško je bilo pronaći lokacije slobodne za snimanje, čak i u gluho doba noći.”

Please follow and like us: